ÇORUM / SUNGURLU - Yavuz Selim İlkokulu

Mrt

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmenlerinden; Zehra TEKİN BASAR öğretmenimiz Minik Dahiler sınıfında DEĞERLERİMİZ İLE VARIZ adlı  eTwinning projesini  yürütmektedirler.

BU PROJE İLE DEĞERLER HAKKINDA FARKINDALIK YARATMAYI AMAÇLAMAKTADIR.

Mrt

OKULUMUZ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNDEN MELİKE GÜNEŞ VE ZEHRA TEKİN BASAR ‘’KOZMİK YAŞAMA YOLCULUK’’ ADLI ETWİNİNG PROJESİNİ SINIFLARINDA YÜRÜTMEKTEDİR.

Türkiye, İspanya ,  Romanya, Estonya , Litvanya ve İtalya  ülkeleri olmak üzere projemiz toplam 20 ortak ile birlikte projelerini sürdürüyorlar

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulu ve M.Akif ERSOY'u Anma Günü törenimizi yaptık.Tüm öğretmen ve öğrencilerimize Mill Bilinç ve Değerlere verdiği saygıdan dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

2023-24 eğitim öğretim yılı 1. dönemi başarılı bir şekilde tamamlanarak öğrencilerimizi tatile gönderdik.Tüm öğrenci veli ve öğretmenleriizi çalışmaları sebebiyle tebrik ediyor iyi tatiller diiyoruz.

Ara

3/B SINIFI EKMEK İSRAFINI ÖNLEME AFİŞ ÇALIŞMASI İLE TÜM ÖĞRENCİ VE SINIFLARIMIZA ÖRNEK OLDU.ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI KUTLUYORUZ.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı velilerimizin de katılımlarıyla çoşkuyla kutlandı.Tüm öğretmelerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında 4/A sınıfı olarak 100.Yıl Cuhuriyet Gazetemizi çıkardık.Tüm öğrencilerimize ve öğretmenimiz Sevil AYDINLI 'ya teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız 100.yılı tüm öğrenci ,veli ve öğretmenlerimizle coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuz 4/A sınıfı öğretmeni Sevil AYDINLI Cumhuriyetimizin 100.yılı nedeniyle öğrenci ve velileri ile Ata'mızı ziyarete gittiler. 1.ve 2. TBMM,Anıtkabir,MTA Tabiat Müzesi ve Rahmi Koç Müzelerini ziyaret ettiler.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında okulumuzda hazırlanan programram gerçekleştirilmiş olup,tüm aziz şehitlerimiz,gazileriiz minnet ve kahramanlıklarıyla anılmış,milli birlik ve beraberlik duygularımız en üst seviyede yaşanmıştır.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı okul müdürümüz Mustafa OK tarafından başarı dilekleriyle açıldı.Tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

Haz

Özkan Akbulut tarafından 2/A sınıfında gerçekleştirilen Oyunlarla matematiği keşfet  eTwinnig projesi, büyük başarılı olumlu dönütlerle tamamlandı.Öğencilerin matematik dersini oyunlarla öğrenmesi,dersi daha zevkli hale getirmesi,işbirliği ve iletişimi gücünü artırması veliler tarafından da büyük takdirle karşılandı.Kalıcı öğrenme sağlanıp,öğrencilerde özgüven oluşması sağlandı.Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni Zehra TEKİN BASAR öğretmenimiz,  Minik Dahiler sınıfında KÜRESEL MACERALAR adlı  eTwinning projesi  yürütmektedir.

Türk ve yabancı ortaklarıyla birlikte projelerini sürdürüyorlar.